IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top
  • DOŁĄCZ DO NAS!
  • social icon
  • social icon
  • social icon

Składniki:

Filety z soli450 g

¼ szklanki białego wina

Oliwa z oliwek

Ząbek czosnku

Cebula

Cztery łyżki owoców granatu

Pięć łyżek soku z owoców Grante

Biały lub brązowy ryż

Sposób przygotowania:

Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek, wrzucić cebulę pokrojoną w piórka, wyciśnij czosnek, posól, podlej winem, dodaj owoce granatu i duś na niewielki ogniu. Następnie oprósz solą filety z ryby, następnie przygotowane nadzienie rozłóż na filetach, zwiń roladki i zepnij wykałaczkami. Roladki polej następnie sokiem z owoców granatu Grante, posyp pieprzem i piecz ok. 25 minut w 195 stopniach. Podaj z białym lub brązowym ryżem.