IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!
Back to top
  • DOŁĄCZ DO NAS!
  • social icon
  • social icon
  • social icon

PRODUKTY GRANTE

Naturalny sok z granatów

- zawartość węglowodanów : od 14 do 16%
- zawartość kwasów organicznych : od 1,8 do 2,4%, pH: 3-3.2
- proces technologiczny produkcji soku pozwala na zachowanie wszystkich właściwości 
  organoleptycznych (smak, kolor, konsystencja) oraz biochemicznych świeżo wyciśniętego
  soku z granatów
- dostępne pojemności : 0,25 l; 0,75 l; 1 l
- opakowanie szklane

Naturalny sok z granatów i winogron


- naturalny sok z granatów i winogron z ekstrakcji bezpośredniej
- wyprodukowany w Azerbejdżanie z najlepszych odmian winogron i granatów
- pojemność: 0,75 l i 0,25 l
- opakowanie: szklane

Naturalny sok z pigwy


- produkcja z najlepszych miejscowych odmian owoców
- charakterystyczny specyficzny i przyjemny słodko-kwaśny orzeźwiający smak
- kolor: głęboki miodowy
- zawartość suchej masy (Brix) : 11-12%, kwasowość: 1,3-1,5%
- pojemność: 1,0 l; 0,75 l i 0,25 l
- opakowanie szklane

Sos Narsharab (sos z granatów)


- wyprodukowany z owoców granatów o wysokiej kwasowości lub z odmian dziko rosnących
- podawany do ryb i dań mięsnych
- połączenie miąższu z wyselekcjonowanych nasion z sokiem nadaje odpowiednią
  charakterystyczną konsystencję sosu
- zawartość suchej masy (Brix): 70-72%
- kwasowość: 10%
- pojemność: 0,35 g
- po otwarciu przechowywać do 2 tygodni w lodówce
- opakowanie szklane